Vamo 1920 450 002
Bespaar kosten met vast-mobielintegratie
één integrale communicatieoplossing

Bespaar kosten met vast-mobielintegratie

Vast-mobielintegratie maakt medewerkers niet alleen een stuk mobieler en productiever, ook kan het een flinke kostenbesparing opleveren.

Mobiliteit is uitgegroeid tot een van de pijlers van het moderne bedrijfsleven. Smartphones, tablets, desktop-pc’s en andere devices vormen vandaag de dag schakels van zakelijke infrastructuren die zijn ontwikkeld met de mobiele medewerker in gedachten. Draadloze technologie en razendsnelle internetverbindingen hebben ervoor gezorgd dat medewerkers ook als zij daar niet aanwezig zijn over volledige kantoorfunctionaliteiten beschikken. Het resultaat? Een hogere productiviteit en klanttevredenheid. 

Vast-mobiel: wel de lusten, niet de lasten
Een belangrijk onderdeel van mobiel werken is vast-mobielintegratie. Dit betekent in feite dat vaste en mobiele telefonie met elkaar worden gecombineerd tot één integrale communicatieoplossing. Hierdoor profiteert de gebruiker van het beste van twee werelden: zo zijn medewerkers zonder vorm van onderbreking bereikbaar via een enkel nummer en op een enkel device. Vast-mobielintegratie vergroot echter niet alleen de bereikbaarheid en productiviteit van medewerkers, ook kan er een flinke kostenbesparing worden gerealiseerd. 

Groter bereik, lagere kosten 
Bij vast-mobielintegratie verhuist de volledige telefooncentrale naar de cloud van, bijvoorbeeld, een extern datacenter. Hierdoor vervallen de kosten voor aanschaf en onderhoud van ´vaste´ hardware. Doordat telefonie volledig via internet verloopt heeft de organisatie niet langer te maken met dure gesprekskosten over de vaste lijn. Medewerkers die zich binnen het bereik van het bedrijfsnetwerk bevinden bellen automatisch via wifi, waardoor gesprekken via het vaste telefonienetwerk lopen in plaats van de mobiele bundel. Dit betekent tevens dat de organisatie voortaan maar één factuur ontvangt voor alle telefoniegerelateerde kosten. Wel zo makkelijk voor de administratieafdeling. 

Vast-mobielintegratie maakt telefonie flexibeler
 
Bijkomende voordelen van vast-mobielintegratie zijn dat deze oplossingen flexibel en eenvoudig op of af te schalen zijn zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Doordat alle verkeer via één nummer en één device loopt krijgt de smartphone dezelfde functionaliteiten als een vaste telefoon. Men kan zelfs conference calls opzetten en de bereikbaarheidsstatus van anderen zien. Dit maakt vast-mobielintegratie een zeer interessante oplossing voor de mkb’er die bereikbaarheid en kostenefficiëntie hoog in het vaandel heeft staan. 

Meer weten over vast-mobielintegratie?
 
Maak gerust een vrijblijvende afspraak met Splinter voice & data. Onze adviseurs informeren u in heldere taal over de mogelijkheden van vast-mobielintegratie voor uw bedrijf of organistatie.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.