uitsnee man mobiel shutterstock_201993994-1

Integratie Vast+Mobiel

Vast+Mobiel is de ideale dienst voor ondernemers die optimaal bereikbaar willen zijn. Deze oplossing is een volledige integratie van vaste en mobiele telefonie, tegen een laag tarief.

Bereikbaarheid in eigen hand

Met Vast+Mobiel van Splinter Voice & Data is er in feite geen onderscheid meer tussen vaste en mobiele telefoons. Voor alle nummers krijgen ondernemers met Vast+Mobiel standaard de beschikking over veelgebruikte functionaliteiten als doorverbinden, wachtrij en keuzemenu. Via de speciale PhoneManager app kunnen eindgebruikers hun bereikbaarheid optimaliseren. Zo biedt u uw klanten en hun medewerkers maximale flexibiliteit. En dat tegen een vast laag tarief, met één factuur.

Vast+Mobiel van Splinter Voice & Data is de eenvoudige oplossing voor al uw klanten die optimaal bereikbaar willen zijn. Het mobiele nummer wordt onderdeel van onze Hosted VoIP omgeving. De mobiele telefoon kan daardoor ook gebruik maken van de functionaliteiten van Hosted VoIP van Splinter Voice & Data.

Inzicht in belgegevens

Omdat vaste en mobiele telefonie volledig geïntegreerd zijn, is er slechts één factuur, met alle gegevens in één overzicht. Dat maakt de totale belgegevens direct inzichtelijk voor uw klanten.

De voordelen van Vast-Mobiel

. Optiale bereikbaarheid
. Telefooncentrale in de cloud, voor zowel vast als mobiel
. De speciale PhoneManager app, waarmee de medewerkers zelf hun bereikbaarheid en beschikbaarheid instellen
. Eén voicemailbox voor vast en mobiel
. Eén factuur voor vast en mobiel
. Hoge service en persoonlijke aandacht
. Professionele zakelijke helpdesk


 

 

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.