conference meeting shutterstock_168182348

Video conference

Splinter biedt video conference volgens de specifieke wensen van uw bedrijf aan. Het heeft een aantal voordelen ten opzichte van afspraken in real life, zeker als deze afspraken internationaal zijn:

Voordelen

. besparing van reiskosten
. besparing van reistijd
. minder belasting van het milieu
. professionalisering van het contact

Het voordeel van video conference boven een conference call is dat je een duidelijker gesprek kunt voeren omdat je elkaar ook ziet in plaats van alleen hoort. Zeker in het geval van internationaal contact is dit een groot pluspunt.

Video conference van Splinter is mogelijk in verschillende toepassingen: van uitgebreide stand-alone systemen tot hosted oplossingen, waarbij u slechts voor een maandelijks bedrag volledige ontsluiting heeft met de buitenwereld op video.

Splinter maakt vergaderen flexibel!

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.