plaatje pagina Glasvezel nieuwkoop Banner website cloud
Internet via Glasvezel

Razendsnel internet via glasvezelnetwerk

Indien u toegang heeft tot het glasvezelnet, kunt u als bedrijf zijnde efficiënter werken door de voordelen van supersnel internet via glasvezel. Glasvezel biedt ruimte aan vooruitgang. Nu en in de toekomst.

Constante kwaliteit, ook bij meerdere diensten
Vrijheid is geen keuze hoeven maken tussen snelheid en kwaliteit. Met glasvezel via Splinter voice & data hoeft dat ook niet. Met uw eigen glasvezelaansluiting profiteert u maximaal van snel en stabiel internet.

Dus met uw glasvezelaansluiting kunt u onbeperkt internetten, bellen met voice over IP, uw pand bewaken met slimme camerasystemen, videoconferencen en het systeem hoeft nooit meer te bufferen tijdens het verzenden van grote databestanden of streamen met haperingen.

Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
Alleen via glasvezel gaat het uploaden van bestanden net zo snel als downloaden. Het voordeel hiervan merkt u bijvoorbeeld bij het surfen op internet, verzending van zware (foto)bestanden etcetera. Glasvezel levert u een flinke tijdsbesparing!

Glasvezel betekent ook maximale keuzevrijheid uit alle beschikbare diensten. Op het glasvezelnetwerk van Splinter voice & data bieden wij onze glasvezeldiensten aan. U kiest eenvoudig via het bestelformulier welk abonnement het beste bij u past.

Voordelen
- Supersnel internet. Nu en straks tot 250 MB
- Keuze van verschillende diensten
- Internet, telefonie, beveiliging, pinnen, clouddiensten
- Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
- Constante kwaliteit, ook bij meerdere diensten

Wilt u weten of glasvezel voor uw bedrijf een optie is? Neem voor advies contact op met de zakelijke helpdesk van Splinter voice & data. 

 

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.