internet mobiel kantoor
Besparingsanalyse

BESPAAR OP UW TELEFOONKOSTEN

Besparingsanalyse

Telecomfacturen, ze zijn niet voor iedereen duidelijk. Toch is het prettig om te weten dat u niet teveel  of voor overbodige diensten betaalt. Als zakelijke telecomspecialist kan Splinter VD uw facturen inventariseren en analyseren. Daarbij kijken wij objectief naar de kosten van uw vaste- en mobiele telefonie.  Ook houden wij zaken als datagebruik, groeps- en buitenlandbundels voor u tegen het licht.

Hoe gaan wij te werk?

Splinter VD hecht veel waarde aan een persoonlijk contact. Wij drinken dan ook graag een kop koffie met u. Na een kennismaking gaan wij snel aan de slag! Zorgt u alvast dat u de laatste 3 telecomfacturen klaar heeft liggen?

Zorgeloos overstappen

Blijkt dat er kansen zijn om uw telecom voordeliger en/of efficiënter te organiseren, dan ontvangt u natuurlijk een gratis en merkonafhankelijk advies. Bij een eventuele overstap naar een andere provider neemt Splinter voice&data u alle zorgen uit handen. Zo kunt u zich volledig op uw core business concentreren.

Benieuwd wat u kunt besparen? Bel direct: 0172 520 560

Doe direct de besparingsanalyse!

Wilt u gratis en vrijblijvend weten hoeveel u kunt besparen? Vul bijgaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.