VoIP 1260 450 web
Telefonie
Flexibel bellen voor lagere kosten voor de hele organisatie. Zo geregeld met Splinter voice&data

Hosted VoIP of hosted telefonie is een telefooncentrale in de cloud voor al uw vaste én mobiele telefonie. U ontvangt alleen de toestellen nog. Dit kunnen zowel vaste als mobiele toestellen zijn. U behoudt uw telefoonnummers en uw medewerkers zijn overal en altijd bereikbaar. Hosted VoIP / telefonie van Splinter zorgt ervoor dat alles snel en eenvoudig op afstand is geregeld.

Geen investeringen
Een (vast) maandbedrag: u betaalt per werkplek per maand en alle kosten komen overzichtelijk op één factuur en u betaalt alleen voor de diensten die u afneemt
Geen omkijken naar techniek, beheer, onderhoud en updates; dat regelt Splinter voice en data
Optimale bereikbaarheid verzekerd
Hosted VoIP / telefonie is niets anders dan bellen via het internet. Andere termen hiervoor zijn internetbellen of cloud telefonie. Uw telefoontoestel maakt via internet verbinding met onze telefooncentrale. Splinter VD kan dit voor u regelen zoals u het wenst. Hosted VoIP / telefonie geeft u ook de beschikking over uitgebreide functionaliteiten zoals wachtmuziek, wachtrij, welkomstbericht of een keuzemenu.

Voorbeeld:
Pand A heeft een tijdelijke huisvesting tot (het nieuwe) pand B klaar is. Hierdoor zijn er twee locaties. Via hosted voice hebben beide vestigingen een aantal toestellen waarover de telefonie verloopt. Dat is niet pandgebonden. Onderling doorverbinden kan op een snelle en makkelijke manier. De communicatie verloopt via het beschikbare internet en dit zorgt ervoor dat implementatie en wijzigingen snel kunnen worden uitgevoerd. Er is geen extra investering nodig.

Vast-Mobiel integratie (VAMO): U en/of uw medewerkers zijn bereikbaar onder één telefoonnummer. U bepaalt zelf welk nummer u meestuurt. U bepaalt zelf of u de telefoon wilt beantwoorden of dat beller in de voicemail terecht moet komen. U geeft zelf aan welke dit zijn.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.