architecture-255658_1920-1
Splinter voice&data
Zonder omkijken efficiënt werken

Een deskundig advies en producten voor elk budget. Dat is wat Splinter voice&data u levert. Persoonlijk en op maat.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

vast mobiel integratie

Onze werkwijze

Telecom is ons vak, onze passie waar wij dagelijks met veel plezier mee bezig zijn. Wij kunnen u alles rondom uw zakelijke telecommunicatie uit handen nemen. Om uw wensen en eventuele knelpunten te inventariseren, komen onze medewerkers bij u langs op locatie. Want wat voor bedrijf X ideaal is, hoeft dat voor bedrijf Y helemaal niet te zijn.

Lees verder

Onze klanten

Splinter werkt samen met de leukste grotere en kleine bedrijven en organisaties in de Randstad. Deze klanten weten we op het gebied van communicatie volledig te ontzorgen en weten zij ons te vinden mochten ze tegen problemen of vragen aan lopen. Hierdoor ontstaat een prettige en langdurige samenwerking! Dit blijkt ook uit de vele positieve reacties.

 

Onze klanten

Wie is Splinter?

Eerlijk zaken doen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het belangrijk om met onze klanten te bouwen aan een prettige en langdurige relatie. Wij geloven in samenwerking als sleutel tot succes. Hoe beter wij u als klant immers kennen, hoe beter wij kunnen inspelen op uw specifieke wensen en behoeften.

Lees verder

Een deskundig advies en producten voor elk budget. Dat is wat Splinter voice&data u levert. Persoonlijk en op maat.