architecture-255658_1920-1

Werkwijze

Niets is zo turbulent als de moderne wereld van de telecom. De markt is volop in beweging: nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Dat maakt de branche dynamisch, maar voor veel mensen ook onoverzichtelijk.

Volgt u het nog?
Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat u geen tijd of gewoon geen zin heeft om al die trends en ontwikkelingen bij te houden. Als ondernemer wilt u uiteindelijk gewoon gebruiksgemak en een hoge kwaliteit tegen zo laag mogelijke kosten.

Meedenken
Daarom denken de medewerkers van Splinter Voice & Data graag met u mee. Een goed advies vereist marktkennis en inzicht in de technische mogelijkheden. Eigenschappen die u van ons team mag verwachten. Telecom is ons vak, onze passie waar wij dagelijks met veel plezier mee bezig zijn.

Ontzorgen is ons vak
Wij kunnen u alles rondom uw zakelijke telecommunicatie uit handen nemen. Om uw wensen en eventuele knelpunten te inventariseren, komen onze medewerkers bij u langs op locatie. Want wat voor bedrijf X ideaal is, hoeft dat voor bedrijf Y helemaal niet te zijn. En doordat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt, kunnen wij u direct op de hoogte brengen van nieuwe oplossingen of extra besparingsmogelijkheden.

Vast aanspreekpunt
Indien nodig kunnen wij ook andere partijen voor u inschakelen. Zo bent u verzekerd van één vast aanspreekpunt en heeft u geen omkijken meer naar uw telecomvraagstukken. Een hele zorg minder!

Wij staat altijd voor u klaar
Heeft u vragen? Vijf dagen per week, van maandag t/m vrijdag, kunt u tussen 8.30 en 17.00 uur gratis terecht bij onze helpdesk op 0172 520 560.
Wilt u buiten deze tijden iets weten? Stel uw vraag dan op het formulier hiernaast of dien een terugbelverzoek in. Wij nemen altijd binnen 48 uur contact met u op!

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.