MAAK KENNIS MET SPLINTER VOICE&DATA

» Eerlijk & betrokken

U krijgt een eerlijk en objectief advies van een betrokken regionale ondernemer.

» Jarenlange ervaring

Aan kennis en ervaring geen gebrek. Splinter is gestart toen KPN nog PTT heette en het internet nog nauwelijks bestond.

» Altijd de juiste oplossing

Wij zijn in staat om problemen op te lossen, daar waar anderen reeds gestopt zijn. Dat doen we met niet alleen met standaardoplossingen maar ook met maatwerk.

» Samenwerking versterkt

Wij bundelen onze krachten met gerenommeerde partners of uw eigen IT-beheerder om de beste telecom- of IT-oplossing voor u te kunnen realiseren.

» Snelle service en ondersteuning

U kunt rekenen op een uitstekende nazorg! Onze service gaat immers verder dan het leveren van een werkende oplossing!

» Persoonlijke kennismaking

Wilt u ook kennismaken met het team van Splinter voice&data? Wij drinken graag een kop koffie met u! Bel voor een afspraak naar 0172 520 560 of vul het onderstaande contactformulier in.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

Splinter Voice & Data slaat de hierboven verstrekte gegevens op voor onbepaalde tijd. Voor eventueel verzoek van verwijdering van gegevens verwijzen we u naar de privacy-verklaring en de algemene voorwaarden.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen