GLASVEZEL IN HET BUITENGEBIED VAN HET GROENE HART

Ja, ik wil ook snel internet! Schrijf u nu bij ons in!

Eindelijk is het zover. Er komt glasvezel internet in het buitengebied van de Gemeente Nieuwkoop en Kaag en Braasem. Een unieke kans en als ik daar zou wonen, dan liet ik me die kans zeker niet ontnemen. Het dataverbruik neemt wereldwijd en ook in Nederland exponentieel toe. Dus het is niet de vraag of u snel internet nodig heeft, maar wanneer. Glasdraad Groene Hart gaat de uitrol en de uitleg uitvoeren.

Verschil zakelijke- en particuliere gebruiker van glasvezel

Als zakelijke gebruiker willen wij u graag nader informeren over de (vaak noodzakelijke) mogelijkheden. Het is wel een verschil of u zich als particulier dan wel als zakelijk aanmeldt. Bij zakelijk gebruikt komt er wel even meer kijken dan de TV en een paar iPad’s

Daarom zijn wij u graag van dienst u te helpen met het kiezen van de juiste proposities. Als voice & data specialist kunnen u meerdere diensten, zowel zakelijk als ook privé aanbieden. Wij zijn onafhankelijk en adviseren wat voor u het beste past.

Waarom glasvezel?

Even een paar belangrijke zaken die voor u als bedrijf van belang zijn of in de toekomst kunnen worden:

  1. KPN stopt volgend jaar met ISDN. Wij kunnen u via de glasvezel een uitstekende en passende VoIP (=bellen over internet) oplossing bieden.
  2. U gaat zeker in de toekomst werkplekken uit de Cloud betrekken. Nu nog niet, maar straks is er niet anders en dan bent u overgeleverd. U kunt deze slag maar beter voor zijn.
  3. Mogelijk is camerabewaking of beelden via internet belangrijk.
  4. U gaat of doet dit al, zeker back-ups maken van uw computer bestanden in de Cloud.
  5. U heeft een Wi-Fi netwerk wat toch wel aan de nodige veiligheidseisen moet voldoen.

Hulp bij het maken van de juiste keuze

Even zo maar een paar punten van aandacht, waar over u nu nog rustig kan nadenken en u laten adviseren. Wij vertegenwoordigen alle 4 de aanbieders op dit netwerk te weten: Weserve, Cbizz, Multifiber en Solcon. Onderstaand kunt u de brochures en inschrijfformulieren downloaden. Als u deze bij ons inlevert, controleren wij en geven advies of u voor uw toepassing de juiste hebt gekozen.

Download de brochures:

Download de inschrijfformulieren:

Of u nodigt ons uit door middel van een mailtje naar glasdraad@splintervd.nl en wij nemen contact met u op. U kunt u ook het onderstaande websiteformulier uw wensen invullen en wij nemen dan contact met u op.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

Splinter Voice & Data slaat de hierboven verstrekte gegevens op voor onbepaalde tijd. Voor eventueel verzoek van verwijdering van gegevens verwijzen we u naar de privacy-verklaring en de algemene voorwaarden.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen