KWETSBAARHEIDSSCAN TER VOORKOMING VAN DATALEKKEN EN CYBERCRIME

RAZENDSNEL INTERNET IN ZOETERMEER VIA GLASVEZELNETWERK

Bedrijven in Zoetermeer kunnen efficiënter werken door de voordelen van supersnel internet via glasvezel. Glasvezel biedt ruimte aan vooruitgang. Nu en in de toekomst. Ook Zoetermeer is klaar voor glasvezel! Splinter voice & data regelt dat voor u.

Supersnel internet in Zoetermeer, nu en straks

Splinter Voice en Data geeft u een eigen aansluiting op het glasvezelnetwerk van Zoetermeer. Hiermee kunt u altijd razendsnel internetten via een stabiele verbinding. Met glasvezel van Splinter voice & data werkt u online zoals u dat wilt. Nu en in de toekomst.

Constante kwaliteit, ook bij meerdere diensten

Vrijheid is geen keuze hoeven maken tussen snelheid en kwaliteit. Met glasvezel van Splinter voice & data hoeft dat ook niet. Met uw eigen glasvezelaansluiting profiteert u maximaal van snel en stabiel internet.

Dus met uw glasvezelaansluiting kunt u onbeperkt internetten, bellen met voice over IP, uw pand bewaken met slimme camerasystemen, videoconferencen en het systeem hoeft nooit meer te bufferen tijdens het verzenden van grote databestanden of streamen met haperingen.

Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid

Alleen via glasvezel gaat het uploaden van bestanden net zo snel als downloaden. Het voordeel hiervan merkt u bijvoorbeeld bij het surfen op internet, verzending van zware (foto)bestanden etcetera. Glasvezel levert u een flinke tijdsbesparing!

Glasvezel betekent ook maximale keuzevrijheid uit alle beschikbare diensten. Op het glasvezelnetwerk van Splinter voice & data bieden wij onze glasvezeldiensten aan. U kiest eenvoudig via het bestelformulier welk abonnement het beste bij u past.

Voordelen glasvezel Zoetermeer

– Supersnel internet. Nu en straks tot 250 MB
– Keuze van verschillende diensten
– Internet, telefonie, beveiliging, pinnen, clouddiensten
– Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
– Constante kwaliteit, ook bij meerdere diensten

Snel én betaalbaar internet in zoetermeer? Kies voor een van de betrouwbare mogelijkheden van Splinter voice & data.

Download het bestelformulier, vul in en stuur naar info@splintervd.nl. Of neem voor meer informatie, bestellingen en advies contact op met de zakelijke helpdesk van Splinter voice & data. 

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

Splinter Voice & Data slaat de hierboven verstrekte gegevens op voor onbepaalde tijd. Voor eventueel verzoek van verwijdering van gegevens verwijzen we u naar de privacy-verklaring en de algemene voorwaarden.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen