HOSTED VOIP TELEFONIE

Betrouwbare telecomoplossing

Hosted VoIP (ookwel Cloud telefonie genoemd) is voor het MKB vaak dé ideale telefonieoplossing. Bij deze Hosted VoIP oplossing maakt u gebruik van onze (Cloud)telefooncentrales en faciliteiten. Als u altijd al werkte met een telefooncentrale met verschillende toestellen, is de stap naar Hosted VoIP klein.

Hoe werkt Hosted telefonie? Bekijk het hier:

Met Hosted VoIP kunt u gebruik maken van functionaliteiten als verkort kiezen, wachtrijen, voice2mail, fax2mail en doorschakelen. Met het beheersysteem kunt u per toestel inregelen welke functionaliteit is toegestaan. Welke vorm u ook kiest, Splinter Voice & Data heeft altijd een stabiel en betrouwbaar netwerk met een hoog serviceniveau.

Keuze uit betalen per minuut of onbeperkt bellen*

U kiest zelf hoe u de gesprekskosten van Hosted VoIP wil betalen: per minuut of een vast bedrag per maand voor onbeperkt bellen*. Met Hosted VoIP onbeperkt bellen* zijn alle gesprekken naar Nederlandse vaste en mobiele nummers in Nederland inbegrepen, zie voor de voorwaarden de Aanvullende Voorwaarden Hosted VoIP onbeperkt bellen, de Dienstbeschrijving Hosted VoIP en de Tarieven Hosted VoIP onbeperkt bellen. Uw heeft dus vooraf zekerheid over de maandelijkse kosten.

De voordelen van Hosted telefonie

  • Betrouwbaar netwerk
  • Kwaliteit gelijk aan ISDN
  • Zekerheid over kosten met onbeperkt bellen*
  • Niet langer investeren in een telefooncentrale
  • Alleen een internet- of breedbandverbinding nodig
  • Online omgeving voor regelen telefoonverkeer
  • Gemakkelijk op maat te maken
  • Snel doorschakelen dankzij handige PhoneManager app
  • Hoge service en persoonlijke aandacht

Advies Hosted telefonie

Wilt u meer weten of direct geruisloos overstappen naar Hosted VoIP? Onze zakelijke helpdesk helpt u graag verder.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

Splinter Voice & Data slaat de hierboven verstrekte gegevens op voor onbepaalde tijd. Voor eventueel verzoek van verwijdering van gegevens verwijzen we u naar de privacy-verklaring en de algemene voorwaarden.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen