SPLINTER VOICE&DATA IS AANGESLOTEN BIJ ICT WAARBORG

De brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

Splinter is een gecertificeerd ICTWaarborg bedrijf dat naast de eigen service en dienstverlening ook de volgende zekerheden biedt:

– Betrouwbaar bedrijf (een bedrijf kan niet zonder toetsing een gecertificeerd -ICTWaarborg bedrijf worden)
– Geschilbehandeling (bemiddeling)
– Algemene voorwaarden op maat (zekerheid voor consument)
– Overname van aansprakelijkheid
– Waarborg nakoming garantieverplichtingen
– Nakoming gemaakte afspraken bij faillissement
– Zekerheid bij einde bedrijf (als u een lopend contract heeft wordt dit contract overgenomen door een bedrijf dat u dezelfde diensten levert)
– Voor u als klant biedt dit nog meer duidelijkheid en zekerheid naast de service die wij u al boden. De aangesloten bedrijven moeten voldoen aan kwaliteitsnormen: naleving van de afgesproken gedragscode, geven van deskundig advies, afspraak=afspraak, betrouwbaar.

Zo weet u dat u goed zaken doet.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

Splinter Voice & Data slaat de hierboven verstrekte gegevens op voor onbepaalde tijd. Voor eventueel verzoek van verwijdering van gegevens verwijzen we u naar de privacy-verklaring en de algemene voorwaarden.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen