KLANTENSERVICE

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter voice&data staat met haar zakelijke helpdesk graag voor u klaar om u te adviseren over uw telefonie en dataoplossingen. Met onze up-to-date kennis en oplossingsgerichte aanpak zorgen wij er voor dat de vooraf besproken wensen op professionele wijze gerealiseerd worden. Neem gerust contact op als u vragen heeft of een advies wilt.

Heeft u een klacht?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alles zo goed mogelijk laten te verlopen, echter waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt, zo ook bij ons! Wij vinden het belangrijk dat als u niet tevreden bent, of een opmerking heeft, u aan ons laat weten. Wellicht kunnen wij ons product en/of dienstverlening verder verbeteren om u en anderen nog beter van dienst te zijn.

Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

Heeft u een klacht of opmerking geeft u dit dan aan via onderstaand contactformulier.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

Splinter Voice & Data slaat de hierboven verstrekte gegevens op voor onbepaalde tijd. Voor eventueel verzoek van verwijdering van gegevens verwijzen we u naar de privacy-verklaring en de algemene voorwaarden.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen