KWETSBAARHEIDSSCAN TER VOORKOMING VAN DATALEKKEN EN CYBERCRIME

ThreatControl: Maximale veiligheid tegen aantrekkelijke prijs

Splinter voice&data biedt met haar complete, volledig geautomatiseerde online ThreatControl uw bedrijf maximale veiligheidscontrole over uw systemen en apparaten die gekoppeld zijn aan internet en dat tegen een vaste, aantrekkelijke prijs!

Periodieke scan

ThreatControl is een periodieke scan, die u afsluit als abonnement. Per maand of kwartaal worden uw systemen gecontroleerd, zodat deze optimaal beschermd blijven tegen cybercriminelen. ThreatControl is allesomvattend: alle aan internet gekoppelde systemen en apparaten kunnen worden meegenomen in de scan. Alles gebeurt in een stille modus, zodat u er niets van merkt. Na elke scan wordt er een gebruikersvriendelijke, heldere veiligheidsrapportage opgesteld, inclusief advies voor mogelijke oplossingen. In de rapportage krijgen ontdekte kwetsbaarheden bovendien een status toegekend. Zodat direct zichtbaar is welke wijzigingen er zijn ten opzichte van de vorige scan. U krijgt waardevolle managementinformatie, en uw externe IT-leverancier of uw eigen IT-afdeling kan er direct mee aan de slag.

Rapporteert de nieuwste kwetsbaarheden

Iedere maand worden er gemiddeld 500 nieuwe kwetsbaarheden in hard- en software ontdekt. De ThreatControl wordt dagelijks uitgebreid met de laatste wereldwijde dreigingen en kwetsbaarheden. Inmiddels bevat onze scan zo’n 75.000 kwetsbaarheden waarop wordt gecontroleerd!

De keuze is aan u

U hoeft geen duur systeem aan te schaffen of een speciale adviseur in te huren. Samen met ons bepaalt u welke scan het beste past bij uw onderneming en welke acties er nodig zijn zodra de periodieke ThreatControl is afgerond. De keuze is aan u.

Vraag nu onze kwetsbaarheidsscan aan!

Wij analyseren uw organisatie op de kwetsbaarheid voor datalekken, en geven u oplossingen om datalekken te herstellen en te voorkomen.

Splinter Voice & Data slaat de hierboven verstrekte gegevens op voor onbepaalde tijd. Voor eventueel verzoek van verwijdering van gegevens verwijzen we u naar de privacy-verklaring en de algemene voorwaarden.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen