MOBIELE TELEFONIE

Mobiele telefonie

Bent u op zoek naar een zakelijk mobiel telefoonabonnement voor uw bedrijf zonder omkijken? Als onafhankelijk adviseur is Splinter voice&data altijd up-to date van de laatste aanbiedingen bij de meest betrouwbare telecompartijen. Omdat Splinter het eventueel overstappen u uit handen neemt, bent u met mobiele telefonie via Splinter verzekerd van kostenbesparingen, een goede dekking en een goede service.

Splinter is al jarenlang een onafhankelijke partner voor de meerdere kwalitatief hoogwaardige netwerken in Nederland; Dean Connect, Vodafone en Telfort. Dankzij deze samenwerking profiteert u mee van de schaalvoordelen en aantrekkelijke tarieven voor zakelijk mobiel bellen.

Welk mobiel abonnement?

Het grote aantal mobiele telefonie providers in de markt maken de keuze voor een zakelijk telefoonabonnement niet gemakkelijk. Wij kennen de markt goed en zijn snel in staat om de beste mobiele telefonie oplossing voor uw bedrijf te vinden.

Belangrijke eerste stap is het maken van een objectieve analyse van het belgedrag en de huidige kosten binnen uw bedrijf. Bellen uw werknemers veel onderling? Wordt er veel van- en naar het buitenland gebeld? Gaat het om lange of korte gesprekken? Vragen die van belang zijn voor de keuze van het beste zakelijke mobiele telefoonabonnement. Op basis van deze analyse adviseren wij het optimale abonnement voor zakelijk mobiel bellen in uw organisatie.

Lange termijn relatie

Splinter voice&data wil meer zijn dan een leverancier van zakelijke mobiele telefonie. Een partner voor de lange termijn waarbij uw belang telt en niet die van de provider.

Splinter maakt mobiel bellen nog gemakkelijker!

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

Splinter Voice & Data slaat de hierboven verstrekte gegevens op voor onbepaalde tijd. Voor eventueel verzoek van verwijdering van gegevens verwijzen we u naar de privacy-verklaring en de algemene voorwaarden.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen