NARROWCASTING

Toon uw boodschap op de juiste plaats

ActiveCast narrowcasting is het middels digitale informatieschermen benaderen van één of meerdere specifieke doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten. Het is dé ideale manier om uw boodschap op een dynamische wijze te tonen in bijvoorbeeld winkels, kantoren, zorgcentra, wachtkamers, enzovoorts. Uit onderzoek blijkt namelijk dat informatievoorziening via narrowcasting een hogere attentiewaarde heeft dan traditionele (print)media. Een narrowcasting oplossing bestaat uit beelschermen die van afstand worden aangestuurd door bijhorende narrowcasting soft- en hardware.

Gebruik ActiveCast om informatie weer te geven. Maak het extra aantrekkelijk met video’s via de YouTube en Vimeo apps en bied extra informatie via de QR Code app. De YouTube en Vimeo apps zijn bij uitstek geschikt voor in-company / in-store video. Speel sfeerbeelden of de laatste bedrijfsvideo bij de receptie.

Sociale media zijn overal en nu ook op het scherm, dankzij de Twitter, Foursquare en Yammer apps. De ideale verlengstukken van sociale media marketing campagnes.

De boodschap trekt meer aandacht als je hem afwisselt met actuele informatie, onder andere van de Weer en Nieuws apps, maar ook met een live lichtkrant van ontelbare internetbronnen via de RSS app. Er is al een complete narrowcastingoplossing leverbaar vanaf € 59,00 per maand op basis van 1 scherm.

Bel ons via 0172 – 520560 of stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

Splinter Voice & Data slaat de hierboven verstrekte gegevens op voor onbepaalde tijd. Voor eventueel verzoek van verwijdering van gegevens verwijzen we u naar de privacy-verklaring en de algemene voorwaarden.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen