ONLINE TRAINING VOORKOM CYBERCRIMINALITEIT

Cybercriminaliteit voorkomen! Maar hoe?

De media staat er vol mee: berichten over datalekken, DDOS-aanvallen, virussen, phishing, ransomeware en nog veel meer. Als ondernemer zit u zeker niet op problemen te wachten. U wilt uw bedrijfsgegevens natuurlijk zo goed mogelijk beschermen en boetes voor datalekken voorkomen. Maar hoe doet u dat? En hoe zorgt u ervoor dat uw werknemers/collega’s zich ook van de risico’s bewust zijn.

Splinter voice & data helpt u met veilig ondernemen!

Natuurlijk zorgt u ervoor dat uw technische maatregelen op orde zijn. Zoals bijvoorbeeld een antivirus programma en een firewall. De specialisten van Splinter voice&data bieden u extra veiligheid door het uitvoeren van een periodieke netwerkscan. Daarnaast het inventariseren van de veiligheidsrisico’s en het nemen van preventieve maatregelen.

De zwakste schakel

Ondanks de technische maatregelen, zijn gebruikers onbewust vaak de zwakste schakel. Daarom is het belangrijk om een extra beveiligingslaag te creëren. Splinter voice&data biedt u (en uw medewerkers) deze extra beveiligingslaag aan in de vorm van een online training. Tijdens deze training leren u en uw medewerkers de acties van cybercriminelen herkennen, zoals phishing, ransomware e-mails en andere vormen van social engineering. Door op tijd de aanval te herkennen, wordt verdere schade voorkomen.

Inhoud online training

Tijdsduur: totaal 80 minuten (tijden zelf in te delen).

● Online gevaren | Introductie
● Vormen van Cybercrime
● Malware | Wat is het?
● Foute emails/pop-ups/links | Hoe te herkennen?
● Hacking | Maak het ze niet te makkelijk
● Identiteitsfraude | Voorkomen van ID fraude
● DDOS aanvallen
● Internet oplichting | Herkennen van o.a. nep sites
● Wachtwoorden | De zin van een Wachtzin
● Veilig Social Media | De Do’s & Don’ts van Social Media
● Facebook Privacy Instellingen
● Twitter Privacy Instellingen
● LinkedIn Privacy Instellingen
● Autoriteit Persoonsgegevens | Informatie
● Praktische voorbeelden Wet Bescherming Persoonsgegevens
● Fraude melden
● Samenvatting: Wat moet je doen!?
● Privacy check | Doe de test
● Tips & tricks ook na de training

Inschrijven

Wilt u uw medewerkers meer bewust en bekwaam maken uw bedrijfsgegevens beter beschermen? Volg dan de online training! Inschrijven kan via het onderstaande contactformulier of telefonisch (tijdens kantooruren) via 0172 520 560.

Tarieven

De kosten voor de online training zijn gering en vanaf: € 19,95 pp (1 jaar geldig)

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

Splinter Voice & Data slaat de hierboven verstrekte gegevens op voor onbepaalde tijd. Voor eventueel verzoek van verwijdering van gegevens verwijzen we u naar de privacy-verklaring en de algemene voorwaarden.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen