ALTIJD EN OVERAL WERKEN

Online werkplek

Overal toegang en op ieder device toegang tot uw bedrijfsgegevens? Dat kan met de betrouwbare, stabiele en veilige Online werkplek van Splinter & Qubical.

Vertrouwde werkomgeving

Voor een vast bedrag per maand, per gebruiker beschikt u over een vertrouwde werkomgeving met de nieuwste functionaliteiten. Bijvoorbeeld uw Office (365) programma’s, e-mail, Skype, uw specifieke softwareprogramma’s en vertrouwde mappenstructuur.

Minder zorgen om uw IT-omgeving

Tegelijkertijd heeft u minder zorgen om uw IT-omgeving en hoeft u niet langer te investeren in apparatuur zoals kostbare servers. Het volledige beheer is in vertrouwde handen. Het maken van Back-ups, onderhoud en beveiliging worden u automatisch uit handen genomen. Zo kunt u samen met uw collega’s nog efficiënter werken en heeft u alle tijd om zich op uw eigen business te focussen.

Kies de Online werkplek die bij u past

Er zijn verschillende Online werkplek oplossingen. Wij adviseren u graag bij uw keuze voor een passende oplossing. Plan een vrijblijvende afspraak.

Bel met 0172 520 560 of vul het onderstaande formulier in.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

Splinter Voice & Data slaat de hierboven verstrekte gegevens op voor onbepaalde tijd. Voor eventueel verzoek van verwijdering van gegevens verwijzen we u naar de privacy-verklaring en de algemene voorwaarden.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen