ALTIJD EN OVERAL WERKEN

Online werkplek

Overal toegang en op ieder device toegang tot uw bedrijfsgegevens? Dat kan met de betrouwbare, stabiele en veilige Online werkplek van Splinter & Qubical.

Vertrouwde werkomgeving

Voor een vast bedrag per maand, per gebruiker beschikt u over een vertrouwde werkomgeving met de nieuwste functionaliteiten. Bijvoorbeeld uw Office (365) programma’s, e-mail, Skype, uw specifieke softwareprogramma’s en vertrouwde mappenstructuur.

Minder zorgen om uw IT-omgeving

Tegelijkertijd heeft u minder zorgen om uw IT-omgeving en hoeft u niet langer te investeren in apparatuur zoals kostbare servers. Het volledige beheer is in vertrouwde handen. Het maken van Back-ups, onderhoud en beveiliging worden u automatisch uit handen genomen. Zo kunt u samen met uw collega’s nog efficiënter werken en heeft u alle tijd om zich op uw eigen business te focussen.

Kies de Online werkplek die bij u past

Er zijn verschillende Online werkplek oplossingen. Wij adviseren u graag bij uw keuze voor een passende oplossing. Plan een vrijblijvende afspraak.

Bel met 0172 520 560 of vul het onderstaande formulier in.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen