OPSLAG IN DE CLOUD

Uw data veilig in de Cloud

Tegenwoordig is het vanzelfsprekend dat we informatie delen. Ook gevoelige informatie. We delen via email, USB sticks en publieke diensten als Dropbox en We Transfer. Groot nadeel van deze vaak gratis diensten is dat de opslag van je gegevens niet veilig is. En je hebt zelf geen beheer of controle over je data.

Eenvoudig

– Makkelijk om mappen/bestanden te delen
– Geen investering nodig
– Geen hardware nodig
– Bestanden zijn makkelijk toegankelijk op elk apparaat vanaf elke locatie
– In geval van crash IT infrastructuur, brand of inbraak zijn bestanden veilig
– De nieuwe dienst bij Splinter voice en data “veilige opslag in de cloud” heeft alle bovenstaande voordelen in een beschermde omgeving en waar uw privacy gewaarborgd is. Dus de nadelen van het gebruik van de diensten Dropbox of iCloud vallen weg.

Veilig

– Wordt op inkomend en uitgaand dataverkeer beveiligd en gefilterd
– Het verkeer tussen u en de veilige opslag in de cloud is versleuteld
– Beheer door betrouwbare partner
– Controle over uw bestanden: bestanden staan gedecentraliseerd op virtuele servers in plaats van 1 groot file systeem: veiliger en meer privacy
– Reserveren van een eigen virtuele of dedicated server is mogelijk

Per bedrijf zijn de cloud-wensen anders. Laat u adviseren hoe werken in de cloud ook voor uw bedrijf een oplossing kan zijn.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen