2-DAAGSE TRAINING PRIVACY OFFICER IN DE PRAKTIJK

Training Privacy Officer

Door de nieuwe wetgeving AVG omtrent het omgaan met persoonsgegevens van de klanten van uw bedrijf, loopt u meer risico op boetes en gezichtsverlies. Er wordt van uw organisatie verwacht dat u zorgvuldig met de gegevens omgaat en bepaalde maatregelen treft om datalekken te voorkomen.

Wat is zorgvuldig en welke maatregelen dient u te treffen? Dat leert u of een medewerker tijdens de 2-daagse training “Privacy Officer in de praktijk”

Risico, reputatieschade en boetes voorkomen

Een Privacy Officer kan uw organisatie door de voorbereiding loodsen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), die per mei 2018 afgerond moet zijn. Hij/zij moet vooral weten welke mogelijkheden de wet- en regelgeving biedt. Verder helpt de Privacy Officer de organisatie om menselijke missers met het risico op reputatieschade, boetes of op zijn minst veel gedoe te voorkomen.

Via Splinter Voice & Data kunt u tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan deze zeer professionele training.

Aanmelden voor de training

De prijs voor de 2-daagse training ‘Privacy Officer in de praktijk’ is € 1195,00 ex. btw, incl. lesmateriaal, lunches en consumpties. Nu tijdelijk € 95,- korting met de Splinter promotiecode!

U kunt kiezen uit de volgende data en plaatsen:

  • 3 & 4 april 2018 in Ridderkerk
  • 7 & 8 mei 2018 in Akersloot
  • 15 & 16 mei 2018 in Houten

Wilt u deelnemen of meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen snel contact met u op.

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Mijn voorkeur gaat uit naar (data en plaats):

Splinter Voice & Data slaat de hierboven verstrekte gegevens op voor onbepaalde tijd. Voor eventueel verzoek van verwijdering van gegevens verwijzen we u naar de privacy-verklaring en de algemene voorwaarden.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen