TELEFOONLIJNEN | VERBINDINGEN

Telefoonlijnen ISDN en analoog

Wanneer uw op de traditionele manier wilt blijven bellen, uw fax, frankeerautomaat of uw alarm werkend wilt houden, dan kunt u bij ons terecht voor traditionele telefoonlijnen. Door de vrije telecommarkt leveren wij deze lijnen voor een lager bedrag dan KPN, hoewel het aan de achterkant dezelfde zijn.

KPN stopt met ISDN 1 / 2 & PSTN

Maakt u momenteel gebruik van ISDN 1 en 2 of PSTN lijnen? KPN heeft kenbaar gemaakt dat het deze diensten gaat uitfaseren. Splinter voice&data helpt u met een tijdige en geruisloze overstap.

Vraag onze zakelijke helpdesk naar de mogelijkheden en tarieven.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

Splinter Voice & Data slaat de hierboven verstrekte gegevens op voor onbepaalde tijd. Voor eventueel verzoek van verwijdering van gegevens verwijzen we u naar de privacy-verklaring en de algemene voorwaarden.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen