ONTZORGEN IS ONS VAK

Onze werkwijze

Niets is zo turbulent als de moderne wereld van de telecom. De markt is volop in beweging: nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Dat maakt de branche dynamisch, maar voor veel mensen ook onoverzichtelijk.

Volgt u het nog?

Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat u geen tijd of gewoon geen zin heeft om al die trends en ontwikkelingen bij te houden. Als ondernemer wilt u uiteindelijk gewoon gebruiksgemak en een hoge kwaliteit tegen zo laag mogelijke kosten.

Meedenken

Daarom denken de medewerkers van Splinter Voice & Data graag met u mee. Een goed advies vereist marktkennis en inzicht in de technische mogelijkheden. Eigenschappen die u van ons team mag verwachten. Telecom, IT en Security is ons vak, onze passie waar wij dagelijks met veel plezier mee bezig zijn.

Ontzorgen is ons vak

Wij kunnen u alles rondom uw zakelijke telecommunicatie uit handen nemen. Om uw wensen en eventuele knelpunten te inventariseren, komen onze medewerkers bij u langs op locatie. Want wat voor bedrijf X ideaal is, hoeft dat voor bedrijf Y helemaal niet te zijn. En doordat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt, kunnen wij u direct op de hoogte brengen van nieuwe oplossingen of extra besparingsmogelijkheden.

Vast aanspreekpunt

Indien nodig kunnen wij ook andere partijen voor u inschakelen. Zo bent u verzekerd van één vast aanspreekpunt en heeft u geen omkijken meer naar uw telecomvraagstukken. Een hele zorg minder!

Wij staat altijd voor u klaar

Heeft u vragen? Vijf dagen per week, van maandag t/m vrijdag, kunt u tussen 8.30 en 17.00 uur gratis terecht bij onze helpdesk op 0172 520 560.
Wilt u buiten deze tijden iets weten? Stel uw vraag dan op het formulier hiernaast of dien een terugbelverzoek in. Wij nemen altijd binnen 48 uur contact met u op!

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen