SPLINTER VOICE & DATA

Hoe het begon

Gerrit Splinter is al meer dan 30 jaar actief in de telecombranche. Het begon allemaal in 1985, toen hij min of meer toevallig het vak in rolde. Met de hts als basis en een grote interesse in technische ontwikkelingen, had de branche een enorme aantrekkingskracht op hem. Destijds werd de markt nog gereguleerd door de PTT, die het monopolie had. Maar toen de telefoniemarkt in 1989 vrijkwam, had Gerrit met zijn bedrijf Finntax al een flinke voorsprong op de concurrentie. De zaken gingen dan ook voorspoedig. Finntax werd uiteindelijk overgenomen door Detron, een gerenommeerde landelijk speler. Het vak bleef echter trekken. En dus begon Gerrit in 2004 een nieuw telecombedrijf onder de naam Splinter Voice & Data.

Waar ons hart sneller van gaat kloppen

Het team van Splinter Voice & Data wil bedrijven uit de Randstad graag helpen met al hun telecomvraagstukken. De wereld van de telecommunicatie is continu in beweging, waardoor het voor ondernemers vaak te tijdrovend of te ingewikkeld is om alle ontwikkelingen te volgen. Wij nemen u dat werk graag uit handen! Telecommunicatie is onze passie en elke dag verdiepen wij ons met veel enthousiasme in alle nieuwe trends. Wij kunnen ons dan ook niets leukers voorstellen dan steeds weer op zoek te gaan naar de allerbeste telecom- of data-oplossing, toegespitst op uw situatie.

Samenwerking: de sleutel tot succes

Wát precies die ideale oplossing is, dat is uiteraard voor geen bedrijf hetzelfde. Daarom vinden wij het belangrijk om met onze klanten te bouwen aan een prettige en langdurige relatie. Wij geloven in samenwerking als sleutel tot succes. Hoe beter wij u als klant immers kennen, hoe beter wij kunnen inspelen op uw specifieke wensen en behoeften.

Eerlijk en onafhankelijk

Eerlijk zaken doen staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat wij onafhankelijk zijn en niet gebonden aan bepaalde leveranciers, kunt u van ons altijd een objectief advies over de mogelijkheden verwachten.

Splnter Voice & Data staat altijd voor u klaar!

Heeft u vragen? Vijf dagen per week, van maandag t/m vrijdag, kunt u tussen 8.30 en 17.00 uur gratis terecht bij onze helpdesk op 0172 520 560. Wilt u buiten deze tijden iets weten? Stel uw vraag dan op het formulier  of dien een terugbelverzoek in. Wij nemen altijd binnen 48 uur contact met u op!

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter Voice & Data is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.

Splinter Voice & Data slaat de hierboven verstrekte gegevens op voor onbepaalde tijd. Voor eventueel verzoek van verwijdering van gegevens verwijzen we u naar de privacy-verklaring en de algemene voorwaarden.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen